Можливо, ви намагаєтесь звернутися до цього сайту із захищеного браузера на сервері. Увімкніть сценарії та перезавантажте сторінку.
Увімкнення більш доступного режиму
Вимкнення більш доступного режиму
Пропустити команди стрічки
Перейти до основного вмісту
Вимкнути анімацію
Увімкнути анімацію
Увійти
Національна академія наук України
Премія Президента України для молодих учених
Робота - переможець конкурсу
2011
року
NAS Ukraine
Державні нагороди та відзнаки
НАН України
Академія пропонує
Апарат Президії НАН України
Аспірантури, докторантури
Багатотомне видання
Відділення
Діяльність
Доповідь на засіданні колегіального органу
Засідання колегіального органу
Кадри
Книжкова серія
Книжкове видання
Колегіальний орган
Конкурс
Конкурсна робота
Вибрано
Концепція
Міжнародне співробітництво
Нагороди
Наукові та науково-популярні заходи НАН України
Наукові та науково-прикладні розробки
Центри колективного користування приладами НАН України
Red
Інформаційне наповнення сайту
bcs
Робота
Так
Так
20%,80%
Ензиматичні та біосенсорні підходи для контролю якості харчових продуктів
Горюшкіна Тетяна Борисівна
Кандидат біологічних наук
Інститут молекулярної біології і генетики
Молодший науковий співробітник
Демків Ольга Михайлівна
Інститут біології клітини
Інженер 2-ї категорії
Пєшкова Вікторія Миколаївна
Кандидат біологічних наук
Інститут молекулярної біології і генетики
Науковий співробітник
Смуток Олег Володимирович
Кандидат біологічних наук
Інститут біології клітини
Науковий співробітник
©
Інститут програмних систем НАН України
, 2023