Можливо, ви намагаєтесь звернутися до цього сайту із захищеного браузера на сервері. Увімкніть сценарії та перезавантажте сторінку.
Увімкнення більш доступного режиму
Вимкнення більш доступного режиму
Пропустити команди стрічки
Перейти до основного вмісту
Вимкнути анімацію
Увімкнути анімацію
Увійти
Національна академія наук України
Смуток Олег Володимирович
Нагороди, відзнаки, конкурси
Дії
Щоб відкрити меню (нове вікно), натисніть сполучення клавіш SHIFT+ENTER.
Кар’єра
Нагороди, відзнаки, конкурси
Повідомлення
NAS Ukraine
Державні нагороди та відзнаки
НАН України
Вибрано
Академія пропонує
Апарат Президії НАН України
Аспірантури, докторантури
Багатотомне видання
Відділення
Діяльність
Доповідь на засіданні колегіального органу
Засідання колегіального органу
Кадри
Книжкова серія
Книжкове видання
Колегіальний орган
Конкурс
Конкурсна робота
Концепція
Міжнародне співробітництво
Нагороди
Наукові та науково-популярні заходи НАН України
Наукові та науково-прикладні розробки
Центри колективного користування приладами НАН України
Red
Інформаційне наповнення сайту
bcs
Нагороди, відзнаки, конкурси
Так
Так
50%,50%
2018
Державна премія України в галузі науки і техніки
Робота:
Біологічна активні речовини мікробного синтезу в новітніх біотехнологіях і сучасному аграрному виробництві
2013
Учасник
Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України
Подано установою:
Інститут біології клітини
2011
Лауреат
Премія Президента України для молодих учених
Робота:
Ензиматичні та біосенсорні підходи для контролю якості харчових продуктів
Подано установою:
Інститут біології клітини
2018
Державна премія України в галузі науки і техніки
Робота:
Біологічна активні речовини мікробного синтезу в новітніх біотехнологіях і сучасному аграрному виробництві
2013
Учасник
Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України
Подано установою:
Інститут біології клітини
2011
Лауреат
Премія Президента України для молодих учених
Робота:
Ензиматичні та біосенсорні підходи для контролю якості харчових продуктів
Подано установою:
Інститут біології клітини
209 переглядів. Останній 21.11.2024 14:05
©
Інститут програмних систем НАН України
, 2023